Producten en diensten voor elke behoefte

Wij bieden onze klanten meer dan alleen kluizen, sloten en systemen voor activabescherming: onze business is gebaseerd op hun vertrouwen en gemoedsrust. Het is een bedrijf waarin onze kennis, expertise en ervaring worden gebruikt om tastbare resultaten en een hoog prestatieniveau te leveren.
We zijn compromisloos wat betreft de kwaliteit van onze producten, materialen en sloten. We werken hard om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen.

Des produits et des services adaptés à chaque besoin
Ontdek onze productreeksen

Uw unieke herinneringen, uw persoonlijke gegevens, uw onbetaalbare geschenken, wat u dierbaar is… Wat u ook nodig hebt, wij garanderen dat uw producten beschermd zijn tegen inbraak, brand en explosie: raadpleeg onze assortimenten voor meer informatie.

KLUIZEN

  • Pour les professionnels comme pour les particuliers, les cambriolages constituent une véritable menace. Il est donc indispensable de placer ses objets de valeur sous la protection de coffres-forts certifiés. Voor zowel professionals als particulieren is inbraak een reële bedreiging. Daarom is het van vitaal belang om uw waardevolle spullen te beschermen in gecertificeerde kluizen.
  • De ergonomische, elegante en aanpasbare Fichet-Bauche kluizen bieden u de beste inbraakbestendigheid, maar dat is niet alles.
  • Afhankelijk van het model bieden ze ook optimale weerstand tegen vuur en explosieven, dankzij certificeringen die voldoen aan de strengste internationale normen.
  • Naast hun ergonomische eigenschappen voor gebruiksgemak en esthetische afwerking, bieden ze een breed scala aan opties zodat je de oplossing kunt kiezen die precies voldoet aan jouw behoeften op het gebied van prestaties, uiterlijk en opslagvolume.

VERSTERKTE KASTEN

  • De kluizen van Fichet-Bauche zijn voorzien van de nieuwste ergonomische functies voor maximaal gebruiksgemak en opslagcapaciteit, terwijl uw geheime informatie en gevoelige documenten worden beschermd tegen toegang door onbevoegden.

STERKE DEUREN & KLUIZEN

  • Een ondoordringbare verdedigingslinie tegen de meest vastberaden aanvallen: de deuren en kluizen van Fichet-Bauche bevatten het beste van de nieuwste anti-inbraaktechnologie.
  • La qualité croissante de nos produits a largement contribué à une baisse de 95% des braquages de banques depuis 20 ans. Source

DEPOSITO- EN TRANSFERKLUIZEN

  • Voor bankfilialen, winkels en kleine bedrijven is geldbeheer een grote bron van kosten en tijdverlies.
  • Het opslaan van contant geld verhoogt ook het risico op gewapende overvallen. Managers zijn dus op zoek naar oplossingen die de veiligheid van zowel hun contanten als hun personeel garanderen.
  • Fichet-Bauche afstortkluizen bieden een ruime keuze aan compacte, functionele modellen die eenvoudig te gebruiken zijn en toch een hoog prestatieniveau hebben.

Ze vertrouwen ons!