Speciale producten en diensten voor bedrijven

Wij slagen er al twee eeuwen in om toonaangevend te blijven, te innoveren, vooruit te gaan, te groeien en van het Fichet Bauche-avontuur een referentiemerk te maken dat zijn producten nog steeds in Frankrijk ontwerpt en produceert. Wij kunnen rekenen op de beste certificeringen, onze reputatie en ons imago van robuustheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en knowhow op het gebied van hoge veiligheid. Wij blijven innoveren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen (beveiligingsniveau, ergonomie, eenvoud, maatwerk).

Des produits et des services dédiés aux entreprises
Ontdek onze marktaanbod

Onze klanten zijn actief in tal van sectoren, zoals de detailhandel, risicovolle sectoren, de luxe-industrie en het bankwezen.
Onze oplossingen zijn afgestemd op specifieke behoeften.

LUXE EN RETAIL

  • Om contant geld en waardevolle bezittingen van winkels te beschermen, en in te spelen op de behoeften van onze retail klanten, bieden wij verschillende oplossingen aan (afstortkluizen, kluizen, kluiskamers en versterkte kasten).

HIGH RISK

  • Versterkte kasten, kluisdeuren en kluizen zijn bijzonder geschikt voor gevoelige locaties zoals datacenters, R&D-centra, industriele en defensiesites.

BANK

  • Fichet is als historisch leverancier en belangrijkste fabrikant van kluiskamers voor de grootste banken een essentiële partner in deze sector.
  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor een gezamenlijke aanpak voor meerdere oplossingen rond kluizen, kluiskamers, versterkte kasten en afstortkluizen.

Zij hebben vertrouwen in ons!